Brett på kjøkkenbenken

Kjøkkenbenken er noe som lett kan bli full av ting som man nesten ikke finner frem til noen ganger, derfor bestemte jeg meg for å pusse opp og male et gammelt brett vi fikk av Svigermor da vi flyttet til førsteleiligheten vi hadde før den vi bor i nå. Det har ligget i toppen av kjøkkenskapet for har ikke funnet en plass til det, og det har rett og slett bare blitt glemt... men "den som leter, den finner" og da ble det tørket støv av og jeg bestemte meg for å male det i hvit og grått så det skulle passe til kjøkkenet vårt! :)

Sånn ble det til slutt! slitt hvitfarge som ikke dekker helt så det blir alt for hvit, akkuratt slik jeg ville ha det!... kanskje ikke alles smak, men jeg er hvertfall kjempe førnøyd! :) Lekker gråfarge blandet med hvit og svart for å få et slitt inntrykk av den også, malt i bakgrunn av rosene og i bunnen av brettet :)

FØR / ETTER

Salt og pepper børsene er helt vanlige fra butikken, jeg har kunn tatt av lappene, og frostet glassene :)

 

#interiør #oppbevaring #opppussing #kjøkken #frosting #inspirasjon #male #hobby #hjem #hvit #grå #diy #hobby #hverdag

Kikki <3

Ingen kommentarer

Veronika BS

21.04.2014 kl.19:25

♥ Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Kikkis Design

Kikkis Design

21, Nedre Eiker

Her legger jeg ut bilder og tekst om tingene jeg syr og lager. Sying og andre hobbyer er en stor del av min hverdag :) Etterhvert vil det komme noen produkter til salgs, men før det tar jeg imot bestillinger. Håper du liker min lille syblogg :) kikkisdesign@hotmail.com Kikki <3

Kategorier

Arkiv

hits