Fra flaske til vase

Overskriften sier vel alt.... Bildene viser det meste av hva jeg har gjort, men en liten forklaring hvis noen andre vil prøve dette selv kan jo være greit!

Vask flasken godt og få av alt av papir og limrester, tørk den så den er heeelt tørr! finn frem frostingen og en malekost eller svamp og pensle det på flasken, la den tørke i ca 30 min før du setter den i stekovnen for at den skal herdes på 160 grader i 30 min. Da har du fått din egen lille vase! jeg valgte å dekorere min med blondebånd og en liten blomst. 

på innlegget under kan man se bilde av salt og pepper børsene som jeg også har frosten... fått dilla?? Neeeeeeida...! hihi <3

Vasen


FØR / ETTER

#interiør #vase #frosting #diy #blomster #blondebånd #inspirasjon #dekorasjon #hjem #hverdag #sommer #hobby

Kikki <3
 

2 kommentarer

Så utrolig smart og stilig :-)

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en liten titt innom min blogg også :-) Ha en fortsatt kjempe fin påske, vakre deg!

Kikkis Design

20.04.2014 kl.21:32

Tusen takk :-D så koselig! God påske :-D

Veronika BS

21.04.2014 kl.19:25

♥ Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Kikkis Design

Kikkis Design

21, Nedre Eiker

Her legger jeg ut bilder og tekst om tingene jeg syr og lager. Sying og andre hobbyer er en stor del av min hverdag :) Etterhvert vil det komme noen produkter til salgs, men før det tar jeg imot bestillinger. Håper du liker min lille syblogg :) kikkisdesign@hotmail.com Kikki <3

Kategorier

Arkiv

hits