Prosjekt sengeteppe

Da et det endelig helg og pakken fra stoff og stil er kommet inn i huset! Hurra :-D masse nye stoff, planen er å sy et rutete sengeteppe til sengene på rommet vårt på hytta til svigers :-) vi er så heldige å få et eget rom som er våres og ha det som vi vil der, og da skal jammen denna jenta trå til å prøve på sitt største prosjekt :-) Spennende! :-)

168 lapper er nå klippet ut, de er ca 20x20 cm. Når jeg ser bunken med lappene og tenker på at jeg skal sy sammen en og en virker det nesten helt umulig... men dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, så får bare ta litt og litt å håpe at resultatet blir kjempe bra :-)

Ha en fin helg videre!
Kikki <3

#interiør #diy #home #hverdag #sy #søm #hobby #inspirasjon #sengeteppe #hytte #hjem #tekstil

7 kommentarer

Kat

11.05.2014 kl.00:58

Så fine stoff, det blir nok kjempefint! :)

Kikkis Design

11.05.2014 kl.02:13

Tusen takk! :) jaa håper det, synes rutene hadde litt "hyttepreg" over seg :)

morsinunge

11.05.2014 kl.09:40

du&du for en jobb! tror jeg hadde mistet motet etter lapp nr 5, hehe ;) men motivasjonen er nok det ferig resultatet :) Har lenge hatt lyst til å lage ett sengeteppe, men ikke fått meg til å starte... blir kjekt å se resultatet , kanskje jeg blir inspirert ;)

Hanne

11.05.2014 kl.11:03

Ojoj! Det blir litt av en jobb! Så flink du er!

Lykke til! :)

Kikkis Design

13.05.2014 kl.17:21

morsinunge: Jaa.. Ble ferdig med det største teppet i dag! Begynte rundt halv 12 tiden og var ferdig å sy sammen 96 ruter rundt kl 3... Da så jeg nesten ruter uansett.. Haha! Men det gjenstår enda ett mindre til, bakstykke og bånd.. Men jammen var det ikke såååå kjedelig rom jeg trodde fordi det var så moro å se hvordan det ble større og større og finere og finere :) kommer bilder når det er ferdig :) anbefaler deg å prøve :) stå på!

Kikkis Design

13.05.2014 kl.17:22

hamyst: Tusen takk! :) ja det skal være sikkert.. Men ja,men er det moro når man begynner å se at det blir til noe fint :)

Maren

20.08.2014 kl.00:30

Hei! Jeg har skikkelig lyst til å lage meg sengeteppet selv! Har du noe oppskrift? Hvor får man kjøpt innmaten i sengeteppet? Bestiller du ting på nettet, eventuelt hvilke butikker handler du i? Fint om du kunne svart meg direkte på Mail. marens@hotmail.NO :)

Skriv en ny kommentar

Kikkis Design

Kikkis Design

22, Nedre Eiker

Her legger jeg ut bilder og tekst om tingene jeg syr og lager. Sying og andre hobbyer er en stor del av min hverdag :) Etterhvert vil det komme noen produkter til salgs, men før det tar jeg imot bestillinger. Håper du liker min lille syblogg :) kikkisdesign@hotmail.com Kikki <3

Kategorier

Arkiv

hits